mobler24.no
2021-04-01

Vil du dekorere interiøret i hjemmet ditt? Velg riktig bilde! Moderne veggbilder for deg!

 

 
 

Drømmer du om et interiør dekorert med bilder? Husk at trikset er ikke bare å velge fine bilder, men også å vise dem riktig. For høy eller for lav eksponering, overskudd av dekorative rammer - dette er de vanligste feilene. Du trenger ikke å være en profesjonell interiørdesigner for å henge bildene riktig. Bare følg noen grunnleggende tips.

Hvordan velge et bilderi til interiøret?

Bildet bør ha noe som gir positive assosiasjoner, forbedrer humøret og bringer tilbake gode minner. I tillegg bør det også understreke vertens personlighet og interesser. Det er bra hvis bildet kan utløse en diskusjon, og ikke bare er et fint supplement i huset.

Veggbilder til stuen eller soverommet må tilpasses etter fargen, størrelsen, karakteren og stil til rommet de er plassert i. I tillegg kan de ikke smelte inn i eller være i stort kontrast med bakgrunnen. Noen gang det nytter seg å endre arrangementet for å skape riktig bakgrunn og få frem det beste på bildet.

Tilstrekkelig eksponering

Bildet skal være godt synlig. Åpenbart? Ja, men likevel glemmer vi det ofte. Veggbilder skal henges på en slik måte at de er i øyehøyde for en person med gjennomsnittlig høyde. Hvis du vil plassere flere bilder på en vegg, kombiner dem til en gjennomtenkt helhet. Det er best å legge dem på teppet eller på gulvet slik du senere vil henge dem på veggen. Da vil du se om alt passer sammen.

Et stort bilde bør henges midt på veggen. Hvis du har flere malerier, merker du et sentralt punkt på veggen og deretter en horisontal linje og en vertikal linje som går gjennom midten av den første linjen. Bilderiets symmetriske arrangement er elegant og skaper harmonisk inntrykk i interiøret.

Teknikken med å henge bilder

Når du skal henge bilder vær oppmerksom på hvilken type vegg skal de henges på. Hvis overflaten er kompakt og sterk, er en hammer pluss negler alt du trenger. Når det gjelder mindre stabile vegger, er det også verdt å utstyre deg med kroker som du kan henge bildet på ved hjelp av en streng eller en linje.

Før du klemmer negler eller kroker i veggen, merker du plasseringene med en blyant. Det er også lurt å lage en etterligning av bildet. Etter at du midlertidig har festet malen på veggen, vil du se om effekten oppfyller dine forventninger. Hvis du vil være sikker på at maleriet henger rett, sjekk det med et vater.

Hvilket bildetema skal jeg velge?

Veggbilder passer lett inn i enhver innredning, fordi det er et stort utvalg av dem! Du kan være sikker på at du finne drømmebilderiet ditt. De mest populære dekorative motiver er landskap og natur, plante- og dyremotiver, arkitektur. Det finnes også andre motiver for folk som ikke er redd for å ta risiko, ordne ting på sin egen måte med for eksempel fascinerende abstraksjoner og interessant grafikk.

Moderne veggbilder med det afrikansk motiv er et øye-øye i hus i fasjonabel og interessant kolonistil. Andre fargeversjoner som svart-hvitt bilder også vokser stadig i popularitet.

Glassbilder - en ny form av dekorasjon

Glassbilderi er et veldig interessant og moderne dekorasjons motiv som introduserer et element av variasjon i rommet. Glassbilder brukes ikke bare av huseiere, men også av interiørdesignere. De var de som først la merke til at ved å bruke av glass i stuen, kan du enkelt skape en elegant og unikt stil. Det er et flott alternativ til tradisjonelle veggbilder. Spesielt i rom og hjem der designere har valgt minimalisme og enkle former for dekorasjon.

Hva er fordelene med glassbilder?

Moderne glassbilder er motstandsdyktig mot fuktighet og fargebestandighet. Fordelen med bilder laget av glass er at de kan rengjøres på en enkel og hyggelig måte, mye lettere enn vanlige veggbilder. De har ingen rammer, som gjør at selve bildet er enda bedre eksponert. De tåler direkte sollys, så vi trenger ikke bekymre oss for misfarging. Glassbilder kan henges hvor som helst, til og med i solrikt sted. Funksjonell, praktisk og fremfor alt iøynefallende!

Fine veggbilder - kjøp bilder på nett

Veggbilder kan ha nesten hvilket som helst tema. Vi er bare begrenset av smak, farger og stil i interiøret der vi ønsker å henge bildet. Bare bla gjennom temaene som er tilgjengelige i vår nettbutikk mobler24.no og velg den som passer best for deg. Husk å velge riktig bildeformat, de mest populære størrelsene er 120x80 og 80x80. På denne måten kan du enkelt justere bildet til rommet ditt.

 
Vis flere innlegg fra April 2021
pixel