mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Madrass 120x200

( mengde produkter: 3 )
Høyde [cm]
Hardhet

Madrass 120x200

120 madrasser er den viktigste delen av sengene - vår komfort under søvnen avhenger av dem. Derfor bør man sikre deres høyeste kvalitet, under hensyntagen til tilpasning av detaljerte parametere til stilen på sengen. 120 × 200 madrasser er designet for større enkeltsenger. De passer godt i senger med 120 × 200 indre dimensjoner. Det er nok å velge en madrass med parametere ideelt tilpasset individuelle behov, slik at sengen vår blir et sted som sikrer fornyelse av kroppen. I vår butikk finner du et bredt utvalg av 120x200 cm madrasser som er utpreget av den høyeste kvaliteten på utførelsen, som garanterer tilstrekkelig holdbarhet og søvnkomfort.

 

Ta vare på drømmen din!

Madrasser 120x200 beskytter sunn søvn - det er godt å bli fristet til å kjøpe produkter i ypperste klasse fra butikkens tilbud. De lar deg ta vare på ryggraden og minimere eksisterende revmatiske smerter. Ikke uten grunn oppfordrer leger deg til å kjøpe madrasser av høyeste kvalitet - tross alt er søvn en tredjedel av dagen.

La oss ikke glemme at holdbarhet er grunnlaget! Madrasser skal ikke bare være komfortable, men også holdbare. For å opprettholde optimal holdbarhet, vil modeller basert på materialer av høy kvalitet være et godt skudd. Mange av dem har sterke fjærinnsatser og -plater basert på holdbare skum. Spesielt matchede nonwovens påvirker også holdbarheten til individuelle produkter. Våre madrasser på 120x200 anbefales også fordi de er enkle å holde rene - som oftest trenger du bare å fjerne dekselet, som kan vaskes i maskinen.

 

Madrass 120×200 cm - før du kjøper

Tilsynelatende åpenbar, men noen ganger unnvikende - først må du måle sengerammen nøye. For eksempel kan det vise seg å være litt mindre lengde eller bredde enn det ser ut til, og da vil den nyinnkjøpte madrassen på 120×200 cm ikke passe. Neste trinn er å tenke på valg av hardhet. Her kommer individuelle preferanser så vel som helsekrav. Spesielt personer med hyppige ryggproblemer bør nå spesielle madrasser som gir tilstrekkelig støtte for ryggen. Når det gjelder materialer, teller både innsatsen og toppsjiktet. Det er alltid verdt å velge en madrass med et avtakbart deksel som enkelt kan vaskes. Bomull anbefales først og fremst fra naturlige materialer. Allergikere bør se nøye på materialene som brukes til å lage madrassen på 120 × 200 cm.

 

pixel