mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Design hjørnesofa

( mengde produkter: 17 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Billige sofaer - ikke gå glipp av muligheten!


Operasjonsfilosofien er basert på høy kvalitet på produserte produkter, med tanke på komfort og funksjonalitet. Produktene tilbys til et bredt spekter av forbrukere gjennom et bredt spekter av naturlige lær og stoffer. Tilbudet inkluderer en u sofa, hjørne eller lenestol. Alt i høy kvalitet for å møte kravene til de mest krevende kundene. Aktiviteten er fokusert på utvikling, med tanke på først og fremst kundens gode og krav.


Stor design hjørnesofa - trenger du?


Å velge en sofa i stuen er en av de viktigste når du pynter leiligheten, derfor foreslår vi hvilken sofa til stuen som vil være best. Vi kan ikke forestille oss et hjem uten en sofa. Vi hviler, jobber og setter gjester på den. Og siden det er så viktig, når du kjøper det, må du ta hensyn til skjemaet, mekanismen, møbeltrekk - fordi det bare er alt sammen om komforten med å bruke sofaen.
En kombinasjon av estetikk og funksjonalitet på sitt beste. Takket være dem, vil du skape et vakkert oppholdsrom, ideelt for hverdagsavsla eller familiechatt. Uansett hvor ofte du mottar gjester, er det verdt å ha et ekstra sted å sove for slektninger og venner hjemme. En rekke størrelser vil tillate deg å velge riktig modell for både en liten leilighet og et romslig hjem. Bli kjent med hele spekteret av sovesofaer og andre matchende møbler.

pixel