mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

NK Design

( mengde produkter: 1 )

Industriell inredning- det er den siste trenden

Mobler24 er en butikk som ble skapt av kjærlighet til de originale, enkle former og uvanlige løsninger. Vårt tilbud er mye mer enn moderne designmøbler. Dette er en del av innredning som vil gjøre at interiør i ditt hjem, leilighet eller kontor vil være preget av interessant industristil.

Retro inredning er alltid modern!

Mobler24 gjør en grundig forarbeid. Det er ikke bare at vi selger unike industrimøbler. I prosessen vår står vi også for design og utførelse. Derfor er vi sikre at produktene vi tilbyr er laget av materialer av høyeste kvalitet og med presisjon i alle detaljer. Vi er et voksende selskap og vi stadig innfører nye produkter i vårt asortiment. Hos oss finner du alltid unike serier av bord, benker, kommoder, hyller, skrivebord, skap og puffer, i tillegg til god service. Vi også tilbyr dekor som du kan bruke med våre møbler og som på en perfekt måte matcher din leilighetet.

Sofabord i bjørk til stuen

Solid konstruksjon, kombinasjon av tre og metall, enkel, men original form ... Mobler24 tilbyr et bredt utvalg, slik at du kan velge mellom diverse form og dimensjoner.

Industri inredning

Mobler24 er et selskap som er skapt med lidenskap og kjærlighet for industriell inredning og originale møbler. Butikkens tilbud består først og fremst av nøye utvalgte møbler i industristil. Du kan også finne møbler i en minimalistisk, til og med kanskje litt rå stil. Visste du at de franske kafekaféstolene ble laget av karosserideler? I dag henter vi inspirasjon fra de berømte lenestoler i vintagestil eller tremøbler laget av tre av ubrukte fiskebåter. Så stillig!

Solid og billig sofabord

Fellesnevneren for alle de møbler som vi lever våre kunder er modern design og materialer av høyste kvalitet som er slitesterke. Det er viktig for oss at prodkter vi leverer varer lenge og at de har den kvaliteten som er etterspurt slik at våre kunden kan dra nytte av det.

pixel