mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Tv Møbler Design

( mengde produkter: 174 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Møbler på nett - til ditt hjem!


Hvert medlem av husstanden bør føle seg komfortabel i sine fire vegger, omgitt av komfortabelt og moderne utstyr. Det er møbler som legger stil til rommet og legger vekt på innbyggernes karakter. Det er spesielt verdt å ta vare på stuen din ved å utstyre den med en hvit eller en slags vitrineskap og Tv-seksjon.
Vi tilbyr moderne og ungdomsmurenheter. Takket være mange fargevalg og attraktiv stylistikk, matcher de interiøret i hver stue, spisestue eller i ungdomsrom. I tillegg består de av mange moduler, som gjør det mulig å tilpasse modellen riktig til kundens behov. Det rike tilbudet inkluderer også VIGO-møbler, inkludert et stilig RTV-suspendert tv skap, hvit tv benk, svart eller en annen farge - egnet for interiørdesign.


Moderne design møbler


Vi vet alle at møbler for stuen er svært viktig. De vil bestemme hva som vil være det viktigste interiøret i hjemmet. Vanligvis definerer stuen innredningen av hele lokalet, så valget av møbler bør ikke være tilfeldig.
Produktene lar deg arrangere plass attraktivt selv på et svært lite, flatt område. I tillegg, takket være bruken av slitesterk materiale, vil de betjene våre kunder i mange år. Hjemkjørte møbler er en visshet om et moderne interiørdesign.

pixel