mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Madrass 140x200

( mengde produkter: 5 )
Høyde [cm]
Hardhet
Soveplass [cm]
PRIS
-

Madrass 140x200

Liker du å sove godt? Vil du våkne om morgenen full av energi til å jobbe? Husk å sjekke ut tilbudet til butikken vår. Madrass 140x200 vil sikre en god natts søvn og gjøre å komme seg ut av sengen om morgenen til en stor glede. Madrass 140x200 er produsert av de beste og velprøvde produsentene. Så du kan være sikker på at du vil motta varer av høyeste kvalitet.

 

Madrass 140x200 - tilstrekkelig søvnkomfort

Hver madrass 140x200 vi tilbyr, vil gi tilstrekkelig støtte under søvn, noe som vil gi et høyt komfortnivå. Søvn er ekstremt viktig i menneskelivet. Det er under søvnen kroppen vår regenererer best og musklene slapper av. Derfor er riktig valg av madrass så viktig.

Den beste madrass 140x200 er den som gir tilstrekkelig støtte for ryggraden. Derfor bør den primært justeres til høyde og vekt. I butikken vår vil du sikkert finne en madrass som tilfredsstiller dine behov. Hvis du liker madrasser som genererer mye varme og klemmer hele kroppen, vil du sikkert være interessert i en madrass 140x200 laget helt av skum.

Hvis du verdsetter tradisjonelle og økonomiske løsninger, vil du sannsynligvis ta hensyn til madrass 140x200 med fjærer. Avhengig av budsjett, kan du velge en billigere eller dyrere modell. Utvalget er så bredt at du sikkert vil finne noe for deg selv her.

 

Madrass 140x200 - universal

Bredden på 140x200 madrassen er så universell at den lar deg bevege seg fritt selv i et smalt rom. Det er også verdt å legge til at 140x200 madrassen kan brukes på selve rammen på beina, takket være at vi vil unngå tap av ytterligere centimeter, som med en tradisjonell ramme kan ta ytterligere 10-15 cm i bredde og lengde på hele settet.

 

Madrass 140x200 - det beste valget for deg!

Madrass 140x200 vi tilbyr er produsert med bruk av innovative teknologier, slik at du kan være sikker på at den vil oppfylle dine forventninger. Etter vår mening er madrassen 140x200 det nødvendige minimum for komfort hvis to voksne skal sove på den, denne bredden på madrassen lar deg plassere kroppen i den optimale stillingen, uten å ta plass til den andre personen. Madrassen kan tilpasses individuelle behov ved hjelp av rammer som gjør at brukerne kan justere hellingen på fotstøtten og nakkestøtten. Valget er veldig bredt, og alle produktene vi anbefaler oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.

pixel