mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Madrass 160x200

( mengde produkter: 11 )
Høyde [cm]
Hardhet
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Madrass 160x200

En madrass 160x200 er beregnet på alle som verdsetter den høyeste sovekomforten. Den ble produsert i samsvar med innovative teknologiske løsninger. En madrass 160x200 fremmer regenerering av kroppen under søvn, for eksempel etter en veldig hard arbeidsdag. Derfor våkner en person om morgenen fullstendig uthvilt. En madrass 160x200 er et veldig praktisk produkt - du kan bevege den fritt hvis du vil bruke den i et annet rom.

 

Madrass 160x200 - konstruksjon

Madrassen på 160x200 er konstruert på en slik måte at den effektivt avlaster enkelte deler av ryggraden under søvn. Det anbefales av erfarne spesialister. På denne måten kan du bli kvitt all smerte forbundet med ryggradens funksjon.

En madrass 160x200 har et avtakbart trekk, takket være at brukeren selv kan bestemme hvilken hardhetsgrad som vil være optimal for ham eller henne. Det er veldig enkelt å endre madrassens hardhet. Alt du trenger å gjøre er å snu madrassen eller bare løsne dekselet og rotere madrassen til den andre siden. Alle som ikke har utført denne aktiviteten før han vil sikkert håndtere det.

 

Madrass 160x200 - det blikr ikke bedre!

Madrassen 160x200 lindrer smerter i rygg og nakke, og øker også komforten ved å bruke en myk madrass. I tillegg er dette produktet helt luktfritt, irriterer ikke huden og vil gjøre søvn til en glede.

Hver madrass 160x200 kan ha et passende deksel som gjør at du kan trekke deg fra de tradisjonelle lakenene. Den har antibakterielle egenskaper og fjerner perfekt overflødig fuktighet fra kroppsoverflaten. I tillegg kan trekket enkelt vaskes i vaskemaskinen. Takket være dette er det ingen problemer med å opprettholde renslighet og hygiene i sengen.

 

En madrass 160x200 er behagelig å bruke

Den store plassen til 160x200 madrassen lar deg føle deg veldig komfortabel og legger ikke så mange begrensninger som andre konkurrerende madrasser. Hvis bare stedet hjemme eller i leiligheten tillater oss, vil bredden på 160x200 madrassen være et utmerket valg og vil tjene oss i mange år for å gi utmerket støtte under søvnen.

En madrass 160x200 er en flott løsning for folk som sliter med skjelettproblemer, mekaniske skader, samt for alle aktive mennesker som verdsetter full muskelavlastning og regenerering.

pixel