mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Madrass 180x200

( mengde produkter: 8 )
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Hardhet
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Madrass 180x200 - glede og komfort

Hvis vi har problemer med en avslappet søvn, bør vi analysere de mange aspektene som utgjør en god hvile. Vi må vurdere om søvnmangel skyldes en dårlig dag på jobben, kosthold, eller om vi har andre personlige problemer. Uansett årsak er et unektelig viktig aspekt å sikre komfort i sengen først og fremst.

En behagelig kroppsstilling mens du sover er nøkkelen til å slappe av alle muskler og ledd, og viktigst av alt - helt avslappende ryggraden, som bærer all vekten vår. En ubehagelig, for hard eller for myk seng kan være en viktig årsak til utmattelse. Du bør derfor ta vare på en bred seng. En madrass 180x200 vil da være en ideell løsning. Takket være skumlaget under trekket gir 180x200 madrassen deg bevegelsesfrihet og punktstøtte. Skummet beroliger smerter i rygg og nakke, forbedrer blodsirkulasjonen.

 

Madrass 180x200 for de mest krevende menneskene

For personer med rastløs søvn, som inntar flere stillinger på en natt (embryonale, på siden, på magen, med krøllete ben, på ryggen eller annet), vil en madrass 180x200 med fjærer være den mest effektive løsningen. Utvilsomt vil det se bra ut i alle soverom - uansett om vi plasserer det i en tre- eller polstret ramme eller bare på et stativ. Denne modellen vil tilfredsstille de mest krevende menneskene. Det er også en perfekt løsning for ekteskapssoverom.

 

Madrass 180x200 - perfekt for ung foreldre

180x200 madrassen er en god løsning for ung foreldre som ofte sover med sine små. Barn vrir seg ofte om natten, blir rastløse, sprer armene osv. Men på en så bred madrass vil foreldrene fremdeles finne mye plass til å sove for seg selv. Dette er veldig viktig, særlig når vi vet hvor mye babyer elsker å skyve bena mens de sover. En madrass 180x200 gir et tilstrekkelig stort stykke plass til å kunne sove godt og få positiv energi til neste dag.

 

Madrass 180x200 - universell bredde

Bredden på 180 cm er ikke noe problem når det gjelder å velge riktig laken, som er tilgjengelig i de fleste møbelbutikker. Fleksible materialer strekker seg perfekt på madrassen og gir god beskyttelse mot lite smuss. En madrass 180x200 vil sikkert betjene deg de neste årene.

pixel