mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Myk madrass

( mengde produkter: 5 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Hardhet
Soveplass [cm]
PRIS
-

En myk madrass

En madrass med en hardhet merket med symbolet H1 er en myk madrass. Den er designet for personer som veier opptil 60 kg og for de som liker myke madrasser. Det vil også fungere bra i en seng for et barn.

Mellom modeller våres finner du en myk madrass laget av polyuretan og termoelastisk skum. Begge er trykkfølsomme og støpe etter kroppsformen. I tillegg de er mer allergivennlige enn de fleste madrasser fordi de ikke tiltrekker støv eller lar bakterier vokse.

 

Hva er en myk madrass laget av?

Den myke madrassen er laget av et mykt skum som passer perfekt til kroppen. Bølget skum øker levetiden til overflaten det ligger på, og forhindrer derfor overbruk. Trekk stoff har mikroporer som sørger for bedre ventilasjon av madrassen, skaper riktig søvnkomfort.

 

Myk madrass for barn

Myk madrass for barn bør ha riktig godkjenning. Det er viktig at den myke madrassen sitter tett mot barnesengerammen og har myke kanter. Når det gjelder om fylling, anbefales lateks og skum med høy motstandskraft for å sikre at barnet ditt sover godt. En myk madrass må være luftgjennomtrengelig med en innsats som letter fordampning av fuktighet. Madrassedekket skal ha antibakterielle, soppdrepende og antiallergiske egenskaper.

 

Kan jeg legge en myk madrass på gulvet og sove på den?

Bør ikke. Den myke madrassen, uventilert fra bunnen, transporterer fuktighet dårlig og blir grobunn for bakterier og sopp. Men hvis vi trenger å legge en myk madrass på gulvet, la oss sette en ramme med fjærlameller - dette vil sikre en miniluftsirkulasjon og forbedre madrassens elastisitet.

 

Kan en myk madrass vaskes?

Nei, en myk madrass kan bare rengjøres med en børste eller en fuktig klut. Situasjonen er lettere når den myke madrassen har et avtakbart trekk. I dette tilfellet bør du følge med instruksjonene på etiketten (få den tørrrenset, vasket for hånd eller i en vaskemaskin). Det er best å ikke la madrassen skitne ved å bruke beskyttelsesmatter. .

 

For myk madrass

Altfor myk madrass, når hardhet er ikke valgt riktig, er ikke ne god løsningen. Ryggen bøyes i unaturlig form og mellomrommene mellom ryggvirvlene komprimeres på den ene siden.

pixel