mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Hjørne garderobe til barn

( mengde produkter: 2 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge

Garderobe og hjørne - tilbud SH

I hvert hjem trenger du en funksjonell garderobe, der klær, tilbehør og andre gjenstander lett kan bli funnet. Utstyrt med kleshengere, hyller og til og med praktiske skuffer, vil det holde hjemmet ditt i orden og lagre klærne dine på riktig måte. Garderobeskap Barn - sjekk ut Mobler 24 -tilbudet!

Hjørne garderobe for barnets rom

Tradisjonelle garderober er vanligvis møbler av betydelig størrelse, og det er derfor vanskelig å plassere dem i små, ubebyggte og underdimensjonerte rom. Heldigvis løser hjørne garderober problemet med små leiligheter. De er enkle å integrere i små interiører, ikke ta for mye plass, og samtidig er det ekstremt romslig, samt tradisjonelle frittstående garderober. Hjørne skap tilbys i nettbutikken vår er moderne og ekstremt funksjonelle møbler, som passer perfekt til forskjellige typer og størrelser av interiør, selv de som er vanskelig å arrangere. Hjørnekabinene i vårt sortiment er laget av solide materialer av høy kvalitet, som sikrer langvarig og problemfri bruk av dem. De er utstyrt med praktiske kleshengere og funksjonshyller, noe som betydelig letter oppbevaring av yttertøy, klær, samt tilbehør eller personlige gjenstander.  Hjørne Garderobeskap - SH tilbud!

Pax garderobe hjørne dupes i Mobler 24!

Hjørnekabinene vi tilbyr er utstyrt med en komfortabel dør, som gir enkel tilgang til interiøret i møblene og det er lett å bruke. Noen av klesskapsmodellene i vårt tilbud er utstyrt med skyvedører montert på aluminiumskinner og vogner på lager som sikrer maksimal komfort og bekvemmelighet ved bruk av denne typen møbler. Vi inviterer deg hjertelig til å gjøre deg kjent med vårt brede utvalg av ekstremt funksjonelle og stilige hjørne skap. Sortimentet av butikken vår inneholder de mest fasjonable og mest ettertraktede modellene. Vi tilbyr hjørne garderober i forskjellige farger og størrelser. Takket være dette er det veldig enkelt å tilpasse dem til størrelsen på rommet som skal være utstyrt med garderoben, samt til fargene på de gjenværende møbelene i den. 

pixel