mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Skostativ

( mengde produkter: 2 )
Bredde [cm]

Hva slags skostativ å velge?

Leter du etter et praktisk skoskap for hallen din eller garderoben? Få ønsket rekkefølge i familiens skoinnsamling! Praktisk å bruke Ardon skohylle skiller seg ikke bare ut med sin unike form, men også med bruk av de beste materialer. To romslige skohyller vil imøtekomme alle dine favorittpar, og et komfortabelt mykt sete gjør det lettere å sette på seg sko, ikke bare for barn og eldre. Utmerket oppbevaring.

Hjemmelaget skohylle - korridorutstyr

Skostativ må også passe inn i hallen slik at det ikke forstyrrer romlig rekkefølge. Skap eller hyller i lyse farger som er lettere optisk, fungerer best. Alt avhenger imidlertid av andre møbler - kabinettet bør passe både garderoben og tilbehør. Smart skooppbevaring vil bidra til å holde rensligheten i gangen. Skostativ Gang - finn den perfekte modellen med mobler24!

Funksjonell skohyller!

Benk med skohylle er et veldig praktisk sett. Det gir deg frihet til å kle på sko. Skohylle benk vil være flott for barn. Komfortabelt sete som du kan sitte og trygt kle på sko. Organiser gangen din med en enkel løsning - kjøp en skostativ!  Skostativ Vegghengt - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Velg den perfekte skostativen

Valget av et bestemt skoskap avhenger av størrelsen på hallen og ledig plass. Smal skohylle fungerer best i små rom, hvor det passer perfekt og sparer mye plass. Avhengig av dine behov. Høy skohylle er ideell for familier. Flere hyller kan lagre flere sko.

pixel