mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

BED CONCEPT seng

( mengde produkter: 9 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

BED CONCEPT seng er en kategori av møbler som tilbys av LENART, og den omfatter et bredt utvalg av senger i ulike farger og størrelser. Disse sengene er tilgjengelige i fire forskjellige farger: grå, matt hvit, blank hvit og eikefarget dąb artisan. Du kan velge den fargen som passer best til interiøret ditt og dine personlige preferanser.

Når det gjelder størrelser, tilbys BED CONCEPT seng i følgende varianter: 90x200, 120x200, 160x200 og 180x200. Dette gir deg muligheten til å velge en størrelse som passer best til dine behov og plassen du har tilgjengelig. Uansett om du trenger en enkeltseng eller en dobbeltseng, har BED CONCEPT seng et passende alternativ.

I tillegg til forskjellige størrelser og farger, kommer BED CONCEPT seng også i både vertikal og horisontal versjon. Dette gir deg fleksibiliteten til å velge den orienteringen som passer best til rommet ditt og dine preferanser. Enten du ønsker en tradisjonell vertikal seng eller en mer moderne horisontal seng, kan BED CONCEPT imøtekomme dine behov.

Uansett hvilken kombinasjon av farge, størrelse og orientering du velger, kan du forvente kvalitetsmøbler fra BED CONCEPT. Designet er moderne og funksjonelt, og møblene er laget med tanke på både komfort og holdbarhet. Du kan stole på at BED CONCEPT seng vil gi deg en god natts søvn og samtidig være et stilfullt tillegg til ditt soverom.

Uansett om du foretrekker en grå seng som passer til et moderne tema, en matt hvit seng for et minimalistisk utseende, en blank hvit seng for en elegant stil, eller en eikefarget seng for en naturlig og varm atmosfære, har BED CONCEPT et utvalg av senger som passer til dine preferanser og behov.

pixel