mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Puter Nettbutikk - Kule Puter

( mengde produkter: 7 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Hardhet
PRIS
-

Det viktigste soveromutstyr

Det er et stort utvalg av puter på markedet som gir komfort og god støtte under søvnen. Hvordan velger du den beste?

For kvaliteten på søvn, men også en behagelig pute. I dagens innlegg bør vi vurdere å kjøpe en spesiell komfort. De er mye bedre enn et mykt hotell pute fordi vi kan matche dem til din personlige oppfatning.

Mobler 24 tilbur puter som varierer i former og størrelser.

Når begynner barn med pute - puter til barn

Pute baby er en av de oftest angitte setningene i nettleseren. Unge foreldre har forsøkt å svare på spørsmålet "når begynne med pute" i årevis. Spesialister anbefaler at i to første år skal barnet sove uten pute. Da skal barnet sove på en hard overflate uten pute under hodet. Dette gjelder spesielt nyfødte barn som ikke beveger seg veldig mye under sovnen, det kan føre til at alle ting som ligger i seng kan være farlige.

Hvis barnet er mellom 12-18. En måned i livet er i stand til å gå inn i barnet, så du kan introdusere en baby pute. Det bør imidlertid huskes at barnas puter ikke skal føre til unaturlig nakkebøyning. PETRA vårt forslag til de yngste. Ergonomiske puter, som er fleksible, myke og hypoallergeniske. Billige Puter - Sjekk Selly Home-tilbudet!

Spesiale puter for ben - lang pute

Pute for ben er et ekstremt viktig element i posttraumatisk rehabilitering, samt for støtte av trette ben. Slike puter som PERFEKT på høy kvalitet polyuretanskum og minneskum (i høyere modeller).

Ergonomisk pute

Begrepet "ergonomisk pute" eller "profilert pute" vises også hele tiden. De er vanligvis betydelige puter utstyrt med to humps. 

pixel