mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Barne møbler - Eden

( mengde produkter: 3 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Soveplass [cm]
Filter: farge

Barnerom Jente & Gutt - Komplett Barnerom

Eden er en svært bred samling av barnemøbler, rik på modulære elementer som du kan kombinere med hverandre i et sett. Takket være dette vil moderne figurer passe perfekt inn i barnets rom - du begrenser bare plass. Eden-samlingen er veldig funksjonell - full av gjemesteder, skuffer - takket være dette kan du enkelt til og med utstyre et lite rom. Møblene matcher både interiøret for jenta og gutten og alt takket være innsatsene hvilken farge du kan velge med barnet ditt. Du kan bruke fiolett, rosa, hvitt, grått, svart eller blått. Kroppen i hvitt ser veldig elegant ut i en duett med hver av disse fargene.

Du finner Eden 2 system HER

Barnerom 7 år / ungdom med EDEN samlingen

Sjarmen til Eden-settet består også i det faktum at universelle, enkle elementer i en moderne stil vil være perfekte både i rommet til et lite, 7 år gammelt barn og i ungdomsinteriøret for en ung person. På vår barnerom interiør blogg finner du masse råd om hvordan du skal ordne det perfekte hjørnet for et barn. En gang en populær utgang eller sovesofa barnerom barnerom - en seng / sofa med en foldet sovende overflate går til veggen - i dag legger vi på praktiske køyesenger med en stor madrass som gjør at barnet ikke blir lang "ikke vokse opp" fra møbler. Billige Barnemøbler Eden - sjekk!

Hvis du klarer å velge riktig møbler med en enkel form, bør du bare ta vare på det rette humøret og bygge en atmosfære som gjør at du kan skape et koselig interiør. Her finner du for eksempel lys til barnerom . Det finnes utallige løsninger! Den universelle stilen på møbler vil gjøre det "forfriskende" og endring av interiør stil i løpet av årene vil ikke være vanskelig. Kjøpet av billige dekor til barnerom lar deg utføre en fantastisk transformasjon av interiøret på bare noen få minutter. 

Du finner Eden 1 sett HER

 

Innredning av barnerom - smart oppbevaring EDEN

Kan ikke stå rotet hjemme? Med barn er det ikke så lett. Men rolig, vi kommer til å hjelpe! Barnemøbler Design - Sjekk Mobler 24 - tilbudet!

La oss sørge for at alt i barnets rom har sitt eget spesifikke sted, som vil hjelpe barnet til å huske lettere hvor de skal sette sine leker og hvor de skal bestille dem. Rommet bør også ha separate soner for moro, læring og rekreasjon, noe som forhindrer dannelsen av kaos i interiøret. Vi kan enkelt oppnå dette ved bruk av skuffer, skap som EDEN-systemet garanterer i køyesenger og hyller. Design barnerom vil ikke miste sin sjarm når alle elementene er på rett sted. Hvis vi vil at barnet skal ta vare på bestillingen i rommet, må vi gjøre det så enkelt som mulig. Alle hyller og stuvingsområder bør være innenfor rekkevidden av småbarns hender, slik at han kan bruke dem fritt. På de øvre hyllene kan vi imidlertid få plass til mindre brukte leker eller spill som vi legger tilbake på plass. 

Du finner Eden 1 garderobe HER

 

Nettbutikk barnerom hvor du finner alt!

EDEN-systemet er den største samlingen av møbler tilgjengelig på Mobler 24. Ved å bruke EDEN-elementer, kan du enkelt lage et fullt utstyrt barnes rom. Eden inneholder både enkeltsenger og køyesenger. I EDEN-serien finner du også en romslig garderobe, smarte hyller, et skrivebord med en funksjonell forlengelse. 

Du finner Eden 4 loftseng HER

 

 

pixel