mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kolleksjon Plano

( mengde produkter: 9 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Soveplass [cm]
PRIS
-

Dekorere et barnerom- Plano kolleksjon

Står du overfor utfordringen med å ordne et rom for barnet ditt? Leter du etter enkle, moderne møbler som også er funksjonelle? Med Plano møbelkolleksjon blir det en barnelek. Fargene i Plano-kolleksjonen er valgt på en slik måte at de enkelt kan passe inn i både gutte- og jenterom. Kombinasjonen av nyanser av hvitt, eik og aksenter som imiterer betong gir møblene en tidløs karakter. Fronter i lyse farger med metallhåndtak vil lyse opp ethvert interiør. Møblene er laget av høykvalitets laminert plate som er motstandsdyktig mot alle typer skader, så det vil vare i mange år. Kolleksjonen inkluderer: en seng, et nattbord, et skrivebord, kommoder, en hylle og garderober.

 

Oppbevaring og organisering

Det sentrale punktet på et barnerom er sengen, hvor de ikke bare på hvilken og regenerere seg etter en lang dag, men også lese favorittboken eller lytte til favorittmusikken. Under sengen er det to romslige skuffer for sengetøy eller tepper. En høy hodestøtte vil gi ekstra komfort mens du leser eller ser en film.

Det er verdt å velge et nattbord fra Qubic-kolleksjonen til sengen din, med en utsparing og en skuff, slik at du enkelt kan sette telefonen eller et glass vann på den.

Et barns rom bør ha et skrivebord der han eller hun kan studere komfortabelt. Plano-pulten har en stor skuff og et romslig skap for bøker og notatbøker, takket være at benkeplaten alltid vil være ryddig.

Kommoder og garderober fra Plano-kolleksjonen er utstyrt med romslige skuffer og hyller, slik at du enkelt kan få plass til alle klærne i dem. Garderober fra Plano-kolleksjonen finnes i to størrelser, noe som gjør dem egnet for både større og mindre rom.

Plano-samlingen bokhylle har så mange som 8 hyller, takket være dem kan du effektivt vise dine favorittbøker og tilbehør. Nederst er det en romslig og lett tilgjengelig skuff for undertøy eller skolemateriell.

pixel