mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kolleksjon Qubic

( mengde produkter: 12 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Soveplass [cm]
PRIS
-

Dekorere et barnerom- Qubic kolleksjon

Står du overfor utfordringen med å dekorere et tenåringsrom? Leter du etter møbler som ikke bare er moderne, men også funksjonelle? Med Qubic møbelkolleksjon er det mulig. Et karakteristisk trekk ved møblene er kombinasjonen av gråtoner med håndverks eik, som gir møblene en moteriktig designerkarakter og gjør at de for mange interiører. Tillegget av oransje LED-belysning gir stil. Møblene er laget av høykvalitets laminert plate som er motstandsdyktig mot alle typer skader, noe som betyr at de vil vare i årevis. Lave støtter og metallhåndtak understreker formenes moderne karakter. Kolleksjonen inkluderer: en seng i to størrelser å velge mellom, garderober, en kommode, hyller, et nattbord, et skrivebord og en hylle.

Oppbevaring og organisering

Det sentrale punktet på tenåringsrommet er sengen, hvor du kan slappe av etter en hard dag eller lese favorittboken din. Qubic sengen er tilgjengelig i to størrelser: 90x200cm og 120x200cm, noe som gjør den egnet for rom i ulike størrelser. Den har to romslige skuffer for sengetøy på begge sider av sengen. Sengegavlen til sengen er utformet slik at du kan lagre bøker på den, men den har også hull for kabler, som gjør det lettere å lade den bærbare datamaskinen eller telefonen ved siden av sengen. LED-belysning fremhever stilen til møblene, men fungerer også som nattlampe.

Det er verdt å velge et nattbord fra samme samling for sengen, som lar deg sette en bok, telefon eller et glass vann på den.

Et uunnværlig element i et tenåringsrom er et skrivebord. Skrivebordet fra Qubic-kolleksjonen har en stor benkeplate, som vil sørge for komfort mens du jobber eller studerer. Under benkeplaten er det to uttrekkbare skuffer for skolemateriell og et større skap for bøker eller lærebøker.

Garderober fra Qubic-kolleksjonen finnes i tre størrelser. De er utstyrt med en skinne og hyller som helt sikkert vil romme og organisere alle barnets klær. I tillegg har klesskapene også to utsparinger med LED-belysning for dekorasjoner eller bøker.

En kommode og en hylle fra Qubic-kolleksjonen lar deg oppbevare barnets nødvendig. Qubic kommoden har tre romslige skuffer for undertøy og et skap for klær. Du kan vise dine favorittbøker og suvenirer på Qubic-hyllen utstyrt med LED-belysning.

pixel