mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kolleksjon Lenny

( mengde produkter: 11 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Møbler til barnerom Lenny

Står du foran utfordringen med å innrede et barnerom? Vil du at de ikke bare skal være moteriktig, men også funksjonelle? Møbler fra Lenny-kolleksjonen vil hjelpe deg med dette. Lenny-kolleksjonen er et tilbud for både jente- og gutterom. De subtile fargene beige, trøfler og håndverkselementer i eik gir møblene modernitet og originalitet. Møblene er laget av laminert sponplate, noe som gjør det ekstremt slitesterkt og motstandsdyktig mot alle typer skader. Hvert element i kolleksjonen er designet for å møte forventningene til barn i forskjellige aldre, og gir dem et sted å lære, hvile og leke. Kolleksjonen inkluderer: sengerskrivebord, kommoder, hyller, nattbord og en garderobeskap.

Organisering og oppbevaring

Det sentrale punktet på et barnerom er sengen. Lenny sengen vil sikre en behagelig søvn og et sted å slappe av om kvelden. Den er utstyrt med en slitesterk ramme som gjør sengen solid. Det er verdt å velge et nattbord fra samme samling for sengen din, som du enkelt kan legge en bok, telefon eller et glass vann på. Et barnerom skal også ha et skrivebord, utstyrt med to romslige skuffer for oppbevaring av bøker, skolemateriell og andre småting.

En garderobeskap fra Lenny-kolleksjonen lar deg utnytte plassen i rommet maksimalt. Det vil gjøre det lettere å organisere klær og tilbehør. Garderobeskap vil bidra til å holde rommet ryddig. Inne i garderoben er det hyller og klesstang, og tre skuffer utenfor lar deg organisere mindre ting. Hvis du ønsker å gi barnet ditt mer oppbevaringsplass, velg Lenny kommode. Den er ekstremt praktisk, utstyrt med skuffer og hylle for klær eller andre småting. En ekstra hylle lar deg vise dine favorittbøker eller suvenirer.

pixel