mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kolleksjon Harmony

( mengde produkter: 10 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Dekorere et barnerom- Harmony kolleksjon

Lurer du på hvordan du skal ordne et barnerom? Vil du at den ikke bare skal være moteriktig, men også funksjonell? Møbler fra Harmony-kolleksjonen vil være perfekte til dette. Kombinasjonen av kashmir- og trøffelnyanser vil gjøre det enkelt å skape et drømmerom for barnet ditt. Avrundede, freste fronter og delikate håndtak gir møblene sjarm. Alle møbler fra Harmony-kolleksjonen er laget av ekstremt slitesterk laminert sponplate, som gjør den motstandsdyktig mot ulike typer skader. Lange metallben gir letthet til møblene, men vil også bidra til å holde det ryddig under. Settet inneholder: en seng, et skrivebord, en kommode, en garderobe, en bokhylle, et nattbord, en hylle og et speil.

 

Sengen fra Harmony-kolleksjonen er et møbel som ikke kan mangle på et barnerom. Den kommer i to størrelser, den større med et soveområde på 120x200 og den mindre med et soveområde på 90x200. Harmony-sengen vil bli et ideelt sted å slappe av og hvile på barnerommet. Den er utstyrt med en polstret nakkestøtte, som ikke bare vil være praktisk når du leser bøker, men også vil være et dekorativt element. Harmony nattbordet skal stå ved siden av sengen, hvor du enkelt kan sette favorittboken, telefonen eller glasset med vann. I tillegg til sengen er et viktig element i et barnerom også et skrivebord, som vil gi rommet karakter og funksjonalitet. Harmony-pulten har en topp med romslig overflate for studier eller arbeid, og om nødvendig kan den også brukes som toalettbord ved å legge til et speil. Baksiden av bordplaten er innebygd for å hindre at småting faller av den. Skrivebordet er utstyrt med to romslige uttrekkbare skuffer som kan romme nødvendige ting som notatbøker eller skolemateriell.

 

Oppbevaring og organisering

Harmony-garderobeskap har en bar og et stort antall hyller, som lar deg romme alle stiler og tilbehør. Garderobedørene har et push to open-system som gjør at de kan åpnes og lukkes uten håndtak, noe som gjør at de freste frontene ikke mister sjarmen. Hvis du lurer på om et klesskap er nok til at barnet ditt kan oppbevare tilbehør, kan du også velge en kommode og en bokhylle fra Harmony-kolleksjonen, som i tillegg gir deg mulighet til å stille ut favorittdekorasjoner eller bøker.

pixel