mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Boho interiør

( mengde produkter: 1 )

Etnisk stil interiør

Hvordan lage et etnisk indre klima på en enkel måte? Orientalske mønstre, rå, mørkt tre og originalt tilbehør forteller en historie - etnisk stil interiør er en ekte reise inn i verden. Leter du etter etnisk interiør nettbutikk ? Du har kommet til rett sted - med oss ​​finner du fullt utstyr som gjør at du kan fullføre boliginnredningen. Vi foreslår hvordan du skal arrangere interiøret i en unik etnisk stil.

Boho chic interior

Interiører i etnisk stil er preget av tilstedeværelse av naturlige materialer og former, supplert med orientalsk tilbehør. Tekstiler - mønstrede tepper, stoffer (ofte hengt på veggene), persiske mønstre, puter - spiller en viktig rolle i denne stilen. Etnisk stil i interiørdesign er også en overflod av tilbehør - ulike figurer og dekorative retter. De unike suvenirene fra reisene passer perfekt inn i atmosfæren til et slikt orientalsk interiør. Art Deco Møbler - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Boho interior i et nøtteskall

I interiør ferdig med naturlige materialer vil den etniske stilen bli mye enklere å skape enn i lyse, moderne rom. Etnisk stil liker naturen! Interiøret i denne stilen er flott for råvedlegg. I sin naturlige form - uregelmessig formet tre, uten polerte kanter - bringer oss oss nærmere den naturlige verden. I interiør i etnisk stil kan du ofte se kombinasjonen av svart og tre. Mørkbrune møbler, koloniale møbler er velkomne - eksotiske treslag (palisander, teak eller mahogny) eller mørkflettet eik er perfekt for dette. Mørkt tre i orientalsk interiør ser her oftere enn lyse, bleket.

Boho interior design fra mobler24

Farger mest vanlige i etnisk interiør er jordens farger: brune, beige, svarte, dype farger som rød og oransje. Orientalsk fargekombinasjoner, basert på inspirasjon i en bestemt region i verden. Etnisk stil har mange ansikter; hvis vi bestemmer oss for sin fargerike, fargerike versjon - la oss våge å dristige, orientalske mønstre. Svært ofte i slike arrangementer i orientalsk klima er det en rød farge - supplert med persiske tepper, maroonpuder eller puter. Vi kan også velge den dypere siden: svart, vanligvis kombinert med nøytrale farger og tre. Vi kan optisk forstørre mørke rom med speil, f.eks. I mørke trerammer. Varmen i etnisk stil arrangementet vil legge til subtil belysning, for eksempel i form av tealights og dekorative lys. Husk imidlertid at overskuddet er skadelig - for mange tilsetningsstoffer vil skape et inntrykk av et rot i interiøret. Blant de mørke farger og uttrykksfulle aksenter i etnisk stil - kan tilbehør lett synke og dø. For å være mer synlig og eksponert må moderering opprettholdes. For å opprettholde stilistisk sammenheng i interiørdesign, la oss holde fast i den valgte skyggen av tre og noen få utvalgte farger. Det er viktig å velge regionen som passer oss best og bruke elementer som er karakteristiske for det i innredningen. La oss prøve å ikke blande stilen til forskjellige regioner - for mange design og farger i ett interiør vil føre til kaos i rommet. Interiøret som er inspirert av marokkansk kultur med Marokko karakteristiske farger, vil være helt annerledes enn interiøret som er inspirert av den østafrikanske kulturen med slokkede savannefarger. Etnisk stil har mange ansikter, men en felles funksjon er bruk av motiver og mønstre av eksotiske kulturer i arrangementet. Salg Møbler - finn den perfekte modellen med mobler24!

Diy boho interior - enkelt!

Boho er stilen til frie sjeler - kunstnere, intellektuelle, estetiske og temperamentsfulle individer manifesterer deres personlighet gjennom romets estetikk. Uten regler og normer tiltrekker en fri og ikke-bindende, ikke-konformistisk og nonchalant Bohemian-stil alle som ser etter originale kombinasjoner i interiøret, som ofte inneholder motsatte elementer. I boho møter Vesten med Orienten, eksotisme med commonness, høy kvalitet med forsettlig kitsch. Denne stilige skaper en unik atmosfære i interiøret, som er relativt enkelt å oppnå - det er nok å avvise de vanlige mønstrene og konvensjonene i interiørdesign og bli båret av fantasien.

pixel