mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Tilbehør

( mengde produkter: 7 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Interiør dekorasjon

Dekorative artikler, stilig tilbehør til hjemmet - mobler24 er en nettbutikk med artikler for interiør og interiørmøbler i skandinavisk stil, men også i rustikk, boho, moderne og vintage stil.

Det er en butikk som vil hjelpe alle til å fortrylle sitt hjem i et vakkert sted. På et sted hvor hyggelig tid er brukt og villig til å komme tilbake til det. Tilbehør På Nett - sjekk ut mobler24-tilbudet!

Dekorasjon interiør i mobler24

Den skandinaviske stilen har stjålet våre hjerter. Vi beundrer ham for enkelhet, naturlige materialer, farger med tilbehør i hvitt, svart og nyanser av grått. Møbler laget av naturlig tre og kurv, respekterer naturen og nedsenker i sitt dybde. Men vi begrenser oss ikke til den bredt forstått trenden fra nord, fordi vi elsker blande og mikser av stiler. Møbler Salg - finn den perfekte modellen med mobler24!

Vi tilbyr unike dekorative elementer som har fengslet oss med sin skjønnhet. Møbler, tekstiler og tilbehør i skandinavisk stil, men også hjemmedekorasjoner i stil med boho, vintage, rustikk eller klassisk, som fransk glass La Rochere, som kan forandre miljøet til en unik plass. Originale gjenstander, ofte håndlagde, alltid nøye utvalgt.

Dekor nettbutikk SH

Vi velger produkter som har en tidløs skjønnhet og vil alltid se bra ut, men vi ser også etter nye produkter som kan oppdatere det "gamle" interiøret og gi dem en ny dimensjon.

Vi elsker å omgir oss med vakre gjenstander, dekorasjoner og vi vil dele med deg vår kunnskap om  interiør dekor . Vårt arbeid er vår lidenskap. Vi velger innredningsprodukter som vi tilbyr med stor forsiktighet til å bli en kilde til glede og tjene deg så lenge som mulig.

 

pixel