mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Minimalisme stil

( mengde produkter: 33 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Filter: farge
PRIS
-

Ekstrem japansk minimalism

I forbruksmomentene, når folk bor på farten og streber etter å oppleve lykke ved å omgir seg med materielle ting, er det verdt å ta vare på et harmonisk arrangement av interiøret. Legg merke til at vanene våre ofte fører til utmattelse, tretthet og rot i hjemmet vi lever i. Hva er minimalism ? Hjelpen i å unngå en slik situasjon og samtidig finne et hvilested og beroligende sansene i sine fire hjørner, er full av harmoni med japansk stil. Formålet med dette konseptet er interiøret, takket være at husholderen kan oppnå balanse og roe seg ned. Enkelhet, minimalisme, funksjonalitet og stil så nær som mulig for naturen er de viktigste funksjonene i interiøret i japansk stil. På internett finner du mange minimalism blogs - men med oss ​​har du all informasjonen i et nøtteskall. Kondensert kunnskap om det minimalistiske interiøret - voila! Vi inviterer deg til å lese. Minimalism House – finn den perfekte modellen med mobler24!

Hvordan ble det født Minimalism arkitektur?

Japansk estetikk stammer fra hundrevis av år siden. Det ble skapt av buddhistiske Zen munker. De arrangerte minimalistiske rom, kalt shoins, for lesing og meditasjon. Enkelheten i disse interiøret var grenset av asketikk - alt som distraherte oppmerksomheten ble fjernet og antall møbler ble redusert til et minimum. Med tiden ble den fredelige shoin en inspirasjon og en modell for innredning av boliginteriør.

Minimalistisk hus i det 21. århundre

Japansk stil er et liv uten rot, som bidrar til en følelse av balanse, orden og kjærlighet til naturen. I interiør innredet i denne stilen, vises glass og vindusvegger. Denne behandlingen åpner ofte huset til den omkringliggende naturen. De ytre og indre mellomrommene blander seg og skaper en spektakulær helhet. I tillegg gir denne løsningen deg muligheten til å la inn interiøret så mye naturlig lys som mulig, noe som er en energikilde, påvirker velvære og oppfatning av farger, former og teksturer. Minimalism Design - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Minimalistisk design essensielle

I denne retningen bør vi ikke sette på dekorasjoner i tradisjonell forstand av ordet. Detaljer er strukturen av materialer - stoff veving, tre grinding, teksturer, planter, naturlig lys, skygger, farge og utformingen av kunstig lys. Vi bør legge stor vekt på utvalget av etterbehandlingsmaterialer som fyller ut rommet, arkitektonisk definert av oss. Scandinavisk minimalism , i motsetning til opptreden, adskiller seg ikke fra japansk. De er basert på de samme fargene og skjemaene. I et nøtteskall ligger forskjellen i antall ting i hjemmet - japansk minimalisme er mer rå, økonomisk. Et sted som endres naturlig, for eksempel under påvirkning av lys, som landskap som endrer seg i reisen, stimulerer hjernen til å utvikle seg.

 

pixel