mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Sesongtilbud

( mengde produkter: 25 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Soveplass [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Black friday tilbud i mobler24 - hvordan feirer vi verdensfest for jakters promotering?

Slutten av november, som vanlig når det gjelder vær, er ikke så optimistisk, ikke sant? Vakker høst er bak oss, og vi har fortsatt litt igjen til julens magiske atmosfære. Vær imidlertid ikke i dårlig humør! Spesielt siden muligheten til å kjempe med høstblå er ganske god ...

Trenger du nye møbler? Black Friday 2019

Som hvert år har vi forberedt unike kampanjer og rabatter på møbler, lamper, tilbehør og interiørdekorasjoner. Hvorfor? Fordi vi også elsker Black Friday!

Det er de som elsker amerikanske høytider, og de som - mildt sagt nærmer seg dem ganske skeptisk. Imidlertid er det en stor forskjell mellom å feire Valentinsdag eller Halloween, og å glede seg over de største kampanjene og rabattene gjennom året. Det kan være synd å ikke bruke sistnevnte fra et rent praktisk og økonomisk synspunkt.

Hva er black friday ?

29.11.2019 - Black Friday har allerede gått inn i den globale kalenderen for kampanjekjøp for godt. Han dukket også opp permanent i mobler24-rabattplanen. Hvorfor? Fordi enhver mulighet er god til å skjemme bort favorittkundene våre med ekstra rabatter på møbler, lamper og det vakreste tilskuddet på markedet ...

Sofaen i stuen har lenge spurt om en erstatning for en ny? Ta en titt på sovesofa tilbud ! Eller kanskje på begynnelsen av året lovet du å kjøpe en ny seng til soverommet, men på en eller annen måte har du ikke klart å gjennomføre denne beslutningen så langt? Voila - seng tilbud ! Hvis du har tenkt på å endre hjemets dekor i noen tid, vil Black Friday være en fin mulighet til å endelig kjøpe nye møbler, belysning og tilbehør.

Black Friday på mobler24 er en unik mulighet til å kjøpe møbler og lamper fra globale merkevarer til lavest mulig pris - dette er de største rabattene i år som du absolutt ikke vil gå glipp av! Ta et eksempel fra andre - i black friday 2018 på kampanjene våre lagret så mange som 7.236 fornøyde kunder. Vil du være blant de heldige?

Muligheten jager en mulighet! Black friday Norge

For selv om vår kjærlighet til promoteringen er viden kjent, kan ingen av årets rabattaksjoner sammenligne med rabattgalskapen som vil overvelde butikken vår i anledning Black Friday. Hvis du ikke liker å betale for mye, er det absolutt verdt å dra nytte av det, for denne andre spesielle anledningen i år vil rett og slett ikke være der! Og pengene som spares vil nok komme til nytte - Desember julegaver til kjære vil ikke sponsere seg selv ... I år - som i black friday 2017 - vil vi tilbake til den unike kampanjen for polstrede møbler! Du kan ikke gå glipp av det!

Som vanlig i mobler24 - ingen folkemengder, ingen støy, ingen grunn til å stå i trafikkork, i komforten av dine egne fire vegger. Har du lyst på å handle kl 3? Vi inviterer deg når som helst - du er velkommen når som helst på dagen eller natten. Nå trenger du bare å lene deg tilbake i lenestolen din og nyte Black Friday-rabatten på mobler24 i selskap med din favorittte. Du er bare ett klikk unna drømmemøbler, lamper og tilbehør ...

 

pixel