Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Vintage interiør

( mengde produkter: 12 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Side
Filter: farge
PRIS
-

Vintage interiør av mobler24

Interiøret i en vintage stil viser at god design ikke blir eldre. Tvert imot - det får verdi over tid. Vintage stilen passer til ethvert interiør. Tidløsheten til godt utformede objekter garanterer at de aldri vil gå ut av mote.

Vintage sofabord - wow effekt

Interiørdesign i vintage stil har mange tilhengere. 50-, 60- og 70-tallet er en flott tid for norsk design. Daglige gjenstander fra de årene, som keramikk, møbler eller belysning, er preget av en spennende, moderne design. Prosjekter av moderne gjenstander er ekstremt raffinert - interessant, funksjonelt, enkelt og estetisk. Disse funksjonene vitner om deres tidløshet, så viktig når man arrangerer interiør i en vintage stil.

Hvis du er redd for at du ved innføringen av vintagemøbler, ved et uhell skaper effekten av et gammelt, unikt interiør - legg deg på et sterkt punkt. Det kan være vintage sofa - i en intens, bestemt farge som får plass til å få et nytt liv.

Og hva med ... vintage lamper ?

Et godt element som skaper en vintage effekt kan være riktig lampe. Vintage Nettbutikk - finn den perfekte modellen med mobler24!

Vintage stil er en flott oppskrift på enheten av noe rom. Hvis du likte innføringen av dekorasjoner og dekorasjoner, er det verdt å ta et skritt videre ved å velge vintage møbler. Hvis du ikke har gamle lenestolerstoler eller bord, bare gå til nærmeste loppemarked og kjøp noe interessant for senere renovering. Det er ofte mulig å jakte ekte perler til en symbolsk pris. En annen ting er at å arrangere en leilighet på denne måten er både billig og miljøvennlig. Til slutt følger vi reglene for resirkulering og bruk av nylig slitte gjenstander.

Vintage interior - detaljer

Enkle tre stoler er møbler som passer perfekt til vintage stil. La oss berike dem med fargerik polstring - det er en enkel prosedyre som vil gi den andre ungdommen med gamle møbler. Det samme gjelder stolene - hvis de har polstrede seter, oppdatere dem med fargerike, mønstrede stoffer, helst med geometriske mønstre (sirkler, trekanter, firkanter).

 

pixel