mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Maksimalisme stil

( mengde produkter: 7 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Hva er maksimalisme ?

Erklæringen "mindre betyr mer" er ikke lenger gyldig. I hvert fall når det gjelder interiør. Nå er den hotteste trenden i innredning leiligheter ... maksimal!

I lang tid påvirker verden, påvirkerne og forfatterne av bøker om design, oss til å leve i samsvar med minimalismens filosofi. De kaller for å bli kvitt unødvendige ting og opprettholde en asketisk orden i sitt miljø. Minimalisme antar å stoppe bare de tingene som har noen verdi for oss. Og for alle kan antallet slike skatter være forskjellige. Er det meningsfylt å kaste bort favorittbøkene dine og ferie-souvenirene bare for å kunne si at du er en tilhenger av minimalisme? Hva er maksimalisme definisjon ?

Heldigvis trenger vi ikke lenger å føle presset om å overordne omgivelsene våre. Maximisme, som minimalisme, fokuserer på å velge ting som er viktige for oss, men det gir oss større muligheter. Det handler ikke om å rote leiligheten med unødvendige dekorasjoner, men om dyktig utfylling av interiøret med passende tilbehør. Det består i å kombinere kontrasterende farger, teksturer og mønstre slik at hele ser estetisk ut. Billige Møbler På Nett - finn den perfekte modellen med mobler24!

Stilig maksimalisme barokken

Den neo-barokke stilen er et uttrykk for lengsel etter gamle tider - noen ganger hvor gjenstandene var mer dekorative, og ikke bare rent funksjonelle. Imidlertid ville en som trodde at den neo-barokke stilen faktisk var et forsøk på å etterligne barokken i form som det hadde i det 18. århundre, ville være feil. I stedet opplever vi ikke dyre materialer, for eksempel gull og sølv, marmor eller dyrebare trearter, fordi de er erstattet av moderne materialer - fargerik plast, metall, akryl ... Dessuten har interiøret mye mer letthet: lidenskap for ornamenter endrer ikke det faktum at du ser behovet for å balansere dem med en viss enkelhet og lyshet. Paletten endres også: i stedet for de typiske barokke pastellene, har vi en ekte regnbue av intense farger, ofte kombinert med den mest tradisjonelle og samtidig den mest karakteristiske kombinasjonen av svart og hvitt. Møbler Nettbutikk - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Minimalisme og maksimalisme ?

Økonomisk minimalism vil aldri gå ut av mote - det er praktisk og enklere å spille. Det er imidlertid vanskelig å være uenig med det faktum at dette maksimumet er mer imponerende. Men å lage et stilig og ikke overdrevet interiør i en maksimalistisk stil er et lite komplisert emne. Den rike innredningen av interiøret og konserveringen av smaken er en kunst som har blitt mestret av noen få. Hvis du er modig og ikke er redd for eksperimenter - gå videre! Vi holder fingrene krysset!

 

pixel