mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Shabby chic stil

( mengde produkter: 1 )

Shabby chic interiør nettbutikk

Shabby chic er en av de mest populære stilene av interiørdesign. Det ble oppfunnet på 1980-tallet av designer Rachel Ashwell, og det var hun som smittet millioner av hovedsakelig kvinner med kjærlighet til gamle, slitte gjenstander med en sjel. For over 25 år siden, grunnla hun også en butikk i Santa Monica, hvor shabby chic elementer fortsatt kan kjøpes i dag. Rachel er også forfatter av bestselgende guider om hvordan å dekorere et hus som er slitt, som i dag har en kontinuerlig gjenopptakelse og nye deler vises.

Shabby chic nettbutikk

Det er et loslitt, elegant paradoks, fordi det ved første øyekast ser ut som om ingen har tatt vare på dem i årevis. Selvfølgelig er dette bare en bevisst illusjon. Fordi sjarm og sjarm av loslitt er basert på det som er gammelt eller bare på det gamle utseendet. Men det tar mye romantisk sjel og kreativitet som Anne of Green Gables å skape et sjarmerende interiør. Det er lett å falle i overdrivelse, noe som er lett å miste kontrollen. Kitsch er hovedfellen for å passe på. Men hvis vi føler en følelse mot det som er gammelt og behovet for å gjenopprette dette nye livet - det er en jobb. 

Shabby chic interiør

Den lurvede, elegante stilen er ofte forvekslet med provençalsk stil - eller omvendt. Dette skyldes hovedsakelig det faktum at begge stilene har mye landlig, idyllisk klima. Blekte møbler, alderen keramikk, sentimental rammer, dekorasjoner fra en bestemors koffert. Men hvis i den provençalske stilen hvitt bare bør være et tillegg, er det i stil med shabby chic som vil være hovedfargen, men ikke den eneste. Shabby Chic Møbler - sjekk ut mobler24-tilbudet! 

Shabby chic møbler - hvilke farger å velge?

I loslitt stilig interiør vil det ikke være mangel på pulverisert, pulveraktig rosa, hvitt - selv akvarellblå og gamle, falmede gule. Shabby chic er også grå og blek brun, og til og med svart - hovedsakelig disse fargene vises i ekstra rammer, rammer eller dekorative elementer av møbler. Shabby Chic Stil - finn den perfekte modellen med mobler24!

Det er den lyserøde farge - i kombinasjon med blomstermotiver, hovedsakelig pinks, cupids og hjerter - som gjør den loslitt elegante stilen ekstremt feminin og romantisk. Skadelig, de liker å gjøre narr av ektemenn til damene som har bestemt seg for å dekorere huset i denne stilen. Men er det riktig?

Pusse opp møbler shabby chic fra mobler24

Lurvet elegante møbler må vise tegn på forbigående tid. Strained, litt gnidd, sprukket og hovent. Her, "renovert" i denne stilen, louis vuitton, gamle kommoder, kister, skjenker, føler seg bra. Selv om det i moderne arrangementer er nye møbler vanligvis brukt - de produseres bare for å gi inntrykk av å bli funnet på loftet. Rustikke møbler vil også finne et godt sted her. Men alle bør være laget av naturlig tre malt i hvitt med en spesiell teknikk.

Emner i emne shabby chic stil

Et ekstremt viktig element i å arrangere shabbychic interiør er .additions. Arrangementet vil bli suppleret med gamle duker, blonder, broderi. På veggene skal det vises vintagebilder innrammet i antikke rammer, gamle klokker eller speil, på kommoderne kan man ikke gå glipp av lamper med romantiske lampeskjermer, og på veggene av bakgrunnsbilder med delikate blomster- eller dyremotiver.

Interiør shabby chic DIY

Utvilsomt er kreativitet viktigere når man arrangerer denne typen interiør enn porteføljen. Lurvet mote i DIY viser hvor mange mennesker kan fremheve virkelige mesterverk fra ting som har blitt dømt til søppelbøtte. Spesielle teknikker for renovering av sjofte, elegante møbler kan læres på mange workshops eller online opplæringsprogrammer.

 

pixel