mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Skuffer

( mengde produkter: 6 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Mester rotet med skuff organisering

Med dører eller skuffer? Svaret på dette spørsmålet i forbindelse med kjøkkenet nedre skap kan bare være en. Skuffer er ikke bare en mer praktisk løsning, men også mer praktisk. De vil tillate å maksimere bruke kabinets kubikk og legge til rette for hverdagens arbeid på spisestueSkap Med Skuffer - sjekk ut mobler24-tilbudet!

Innredning stue inspirasjon

Bunnskapene er grunnlaget for kjøkkenlagringsområdet. Generelt, dypere enn de øvre skapene, er de mer kapasitet og lettere å få tilgang til. Hvordan maksimere sin kapasitet? Og hvordan å bruke dem komfortabelt hver dag? I dette tilfellet er den enkleste og senest den vanligste løsningen - skap med åpningsdører ikke et godt svar. Små Skuffer - finn den perfekte modellen med mobler24!

Innredning gang med oss

Skuffer og mer presis skuffsystemer er mye mer praktiske og praktiske. Alle som har brukt dem i kjøkkenet minst en gang, vil sikkert bekrefte det. Takket være deres fulle forlengelse, kan vi lett nå alle gjenstandene som er arrangert i dem - selv de som ligger nederst og bak. Vi trenger ikke lenger - som i tilfelle av vanlige skap, å flytte og fjerne mange produkter på jakt etter den vi trenger. Ikke mer dykking, bøying eller kneling. Vi har hele innholdet av skuffene i sikte og hånd med en gang. Den høye maksimale belastningen gjør det mulig for dem å lagre selv tunge ting i dem, og god kvalitet guider - jevn og rolig bevegelse.

 

pixel