mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Møbler stue - Alva system

( mengde produkter: 5 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Det beste tilbudet av møbler til stuen

Vårt skulp tilbud inkluderer stue kolleksjoner dekorert i enhver stil. Elskere av moderne arrangementsløsninger vil sette pris på møbler i stuen med innebygd flerfarget LED-belysning og mer. Mennesker som verdsetter klassisk interiør, kan velge stue kolleksjoner i dempede og elegante nyanser. I rommene arrangert i skandinavisk stil vil hvite møbler til stuen fungere. Selvfølgelig må det huskes at dette er en møbler som er ekstremt universal, som enkelt kan integreres i interiøret i retro, art-deco, vintage eller provençalsk stil. Mye avhenger av finishen på rommet og tilbehøret, dekorasjonen og tekstilene som er brukt.

 

 

Alva kolleksjon er et perfekt forslag for møbler i stuen. Interessant, enkel design vil passe perfekt til den moderne og klassiske interiørdesignen. Laminert plate av høy kvalitet er preget av økt motstand mot høye temperaturer samt riper og riper. Veggenheten er utstyrt med åpne og lukkede hyller.

 

Billig stue kolleksjon!

En stor fordel med veggenheter er også det faktum at de kombinerer funksjonene til mange møbler. Så de er uvurderlige når det gjelder studioer der det ene rommet brukes som stue, spisestue og soverom. Kombinasjonen av en romslig garderobe med praktiske hengende hyller, vitriner og TV-skap gjør det mulig å lagre mange nødvendige ting på ett sted. Billige stuen møbler bare hos oss - sjekk det ut!

pixel