mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kolleksjon Rave

( mengde produkter: 9 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Stilig stuemøbler Rave

Leter du etter stilig stuemøbler? Vil du at de skal være elegant og funksjonelle på samme tid? Rave møbelkolleksjon er det du leter etter! Møbler fra Rave-kolleksjonen finnes i to fargevarianter. Vikingeik og beige er en subtil kombinasjon av modernitet og originalitet. Imidlertid vil møbler i svart og håndverks eik tiltrekke seg oppmerksomheten til elskere av originalt interiør. I tillegg reflekterer bruken av fronter med riller lyset vakkert og skaper effekten av en 3D-struktur. Mattsvarte håndtak og slanke metallben i samme farge gir ekstraordinær letthet. Møblene er laget av solid laminert plate, som er veldig lett å rengjøre. Samlingen inkluderer kommoder, TV-skap og salongbord.

Organisering og lagring

Kommoder fra Rave-kolleksjonen kommer i fire varianter, så de vil passe perfekt inn i de fleste interiører. Takket være det store antallet hyller og skuffer kan den romme alle nødvendige ting, for eksempel servise eller dokumenter. Bruken av hengsler og føringer med lydløst lukkesystem gjør bruken av møblene mer behagelig.

Stuen skal ha et salongbord hvor du kan drikke favorittkaffen. Det stilige salongbordet har en åpen utsparing og to skuffer med kulelagerføringer der vi kan skjule nødvendig tilbehør som fjernkontroller eller plater. Et annet uunnværlig element i stuen er et TV-skap, som lar deg organisere plassen ved siden av TVen. TV-skap fra Rave-kolleksjonen finnes i to størrelser, så det er plass til dem i en stue uansett størrelse.

pixel