mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kolleksjon Trend

( mengde produkter: 40 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Møbler til soverommet Trend

Leter du etter møbler som ikke bare vil diversifisere og dekorere stuen din, men som også vil ha mye lagringsplass. Kommoder og vitrineskap fra Trend-kolleksjonen vil møte alle dine forventninger. Møblenes romslighet vil ikke bare legge til funksjonalitet, men også gi interiøret eleganse og en unik karakter. Alle møbler fra Trend-kolleksjonen har dekorative rillede fronter som gir et originalt uttrykk. De er laget av høykvalitets laminert plate, som garanterer deres soliditet og holdbarhet. Takket være slanke metallben blir møblene lette, men samtidig veldig stabile. Møblene finnes i flere farger og størrelser, så de passer perfekt inn i moderne og klassiske arrangementer. Kolleksjonen inkluderer: kommoder, vitrineskap, salongbord, TV-skap og nattbord som vil være et moteriktig tillegg til soverommet.

 

Organisering og lagring

Romslige kommoder fra Trend-kolleksjonen vil gi deg god plass til oppbevaring av bøker og servise. Romslige hyller gjør det lettere å organisere og holde orden, slik at du har alt for hånden. Takket være LED-belysningen som er plassert under bordplaten, tilfører møblet eleganse og stemning til interiøret, spesielt om kvelden når resten av lysene er slått av.

Vitrineskapet Trend vil tillate deg å estetisk vise elementer som er viktige for deg. Vitrineskapet er et tillegg som er ment å livne opp og forskjønne rommet i stuen og skal også være funksjonelt. Glassdører beskytter lagrede gjenstander mot støv. LED-belysning under den øverste benkeplaten kombinert med glassdører gir rommet en unik karakter.

Stuen må ha et TV-skap, som lar deg organisere plassen ved siden av TV-en. TV-skapet fra Trend-kolleksjonen er tilgjengelig i to størrelser, slik at du kan tilpasse det til størrelsen på TV-en, DVD-spilleren eller spillkonsollen. To romslige skap lar deg oppbevare fjernkontroller, spillsamlinger eller bøker. Et uunnværlig element i stuen er et salongbord hvor du kan drikke favorittkaffen. Trend salongbord er utstyrt med et stort låsbart skap der du kan oppbevare de nødvendige gjenstandene, som vil bidra til å holde alt ryddig.

Trend nattbord er et praktisk element som ikke bør mangle på soverommet. Vi kan ha en nattlampe, telefon eller favorittbok på bordplaten. Den finnes i flere fargevarianter, så den vil passe inn i både moderne og rustikke soverom.

pixel