mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Stue Interiør 2019 - Nordi system

( mengde produkter: 25 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

NORDI stue møbler vil gi eleganse


Er du også fascinert av skandinavisk stil? Leter du etter møbler som er enkle, elegante og laget i ånden av moderne design? Vi har et stort tilbud til deg: NORDI stue møbler, som kundene våre har blitt forelsket i på grunn av deres unike utseende. Du kan ikke gå forbi dette settet likegyldig.

NORDI stue kolleksjon er møbler som du kan lage et perfekt arrangement i en skandinavisk stil - minimalistisk og koselig på samme tid. Skinnende hvitt med glasselementer og Riviera eik tilbehør, samt håndverker eik, omsluttet av enkle, men effektive design, gjør at rommet fyller en hyggelig atmosfære. Karakteristisk for NORDI systemmøbler er ben, avsmalnet nedover, montert litt diagonalt, noe som gir møblene en spesifikk sjarm. Vår online møbelbutikk er et sted hvor du finner følgende modulmøbler, som er en del av samlingen:

  • bord
  • garderobe,
  • benk,
  • TV-skap
  • kommoder,
  • nettstedet.

NORDI møbelkolleksjonen for stuer er den perfekte løsningen for enhver elsker lyst interiør og moderne og funksjonelle arrangementsløsninger.


Skandinaviske stuemøbler - Nordi-samlingen


Det er en flott kombinasjon: hvite farger som vil gi ditt interiør enda mer eleganse og funksjonalitet, takket være hvilken bruk av møbler er enda enklere. Alle møbler er laget av laminert brett av høy kvalitet. Hva betyr dette I tillegg til deres udiskutable høye estetiske egenskaper, er de motstandsdyktige mot riper og skader - og disse er veldig enkle når det gjelder møbler i stuen, som uunngåelig blir utnyttet mye. Med NORDI kolleksjonen for stuen, kan du være sikker på at helheten vil tjene deg i mange år og uten at det går ut over utseendet deres. Det hele er laget av høykvalitetsmaterialer. NORDI møbelskolleksjon er en absolutt klasse og den høyeste dimensjonen av eleganse

pixel