mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kolleksjon Piemonte

( mengde produkter: 8 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Møbler til stue Piemonte

Står du overfor utfordringen med å innrede stua? Vil du kombinere eleganse og modernitet, men du bryr deg også om funksjonalitet? Det er mulig med Piemonte-møbelkolleksjonen. Den originale kombinasjonen av Portland-askefarger med svart metalltilbehør vil glede fans av unikt interiør. Fronter med lameller tilfører møblene modernitet og gjør at de passer inn i de fleste moderne arrangementer. Stabilitet og subtilitet er lagt til av slanke ben i svart metall, som også bidrar til å holde orden under møblene. Møblene i Piemonte-samlingen er laget av høykvalitets laminert sponplate, noe som gjør det slitesterkt og slitesterkt. Kolleksjonen inkluderer: kommoder, garderobeskap, vitrineskap, salongbord, TV-skap og hengende hylle.

Organisering og oppbevaring

Stuen skal ha et praktisk og estetisk salongbord hvor du kan drikke favorittkaffen. Piemonte-bordet har alle disse funksjonene. I tillegg er den utstyrt med en skuff og en fordypning, som lar deg oppbevare ulike småting. Et annet viktig element i stuen er et TV-skap, som vil gjøre det lettere å organisere plassen ved siden av TV-en. To skap med dører og utsparing lar deg oppbevare elektronikk, mens en skuff holder alle småtingene på plass.

Piemonte kommoder og garderobe er en original og stilig løsning for moderne interiør. De vil hjelpe deg med å organisere plassen ikke bare i stuen, men også på soverommet. Kommodene kommer i to varianter, så alle vil finne den rette modellen for seg selv. De er utstyrt med hyller og skuffer, noe som gjør det lettere å ordne alt nødvendig tilbehør.

I tillegg til å gi lagringsplass, gir vitriner fra Piemonte-kolleksjonen også en koselig atmosfære til rommet takket være LED-lys. Glassdørene lar deg vise bilder, suvenirer eller favorittbøker. For å gi deg selv ekstra plass til å vise verdifulle gjenstander, er det verdt å velge Piemonte hengende hylle. Den fyller ikke bare en praktisk funksjon, men har også en dekorativ verdi som vil understreke interiørets karakter.

pixel