mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kolleksjon MONO

( mengde produkter: 15 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Møbler til soverommet Mono

Er du i gang med å møblere stua? Leter du etter møbler som ikke bare er elegante og moderne, men også funksjonelle? Det er mulig med møbelkolleksjonen Mono. Møbler fra monokolleksjonen finnes i tre farger: marineblå, beige og burgunder, noe som gjør den perfekt til mange interiører. I tillegg tar ikke Mono-kolleksjonen mye plass, noe som gjør den egnet for små rom. Dybden deres er kun 39 cm. Møblene er laget av høykvalitets laminert plate som er motstandsdyktig mot alle typer skader. Glatte fronter med metallhåndtak gjør at møblene ser estetiske ut. Svarte metallben gir møblene letthet og bidrar til å holde det ryddig under. Kolleksjonen inkluderer: kommoder, TV benk, salongbord, nattbord og sminkebord.

 

Organisering og lagring

Kommoder fra Mono-kolleksjonen er utformet på en slik måte at de gir mest mulig plass til oppbevaring av det mest nødvendige. Romslige skuffer hjelper deg med å organisere plass i stuen eller soverommet. Toppen av kommoden lar deg vise bilder og suvenirer.

Stuen skal ha et salongbord hvor du kan drikke favorittkaffen. Sofabord fra Mono-kolleksjonen. Sofabordet er utstyrt med et praktisk oppbevaringsrom i form av en åpen utsparing og en romslig skuff. Takket være dette kan du få plass til boken du leser eller TV-fjernkontrollene på den, og plassen din vil se pen ut.

Det er verdt å legge til i stuen din TV-skap, som lar deg organisere plassen rundt TVen. To romslige skap, en skuff og en utsparing vil romme det mest nødvendige som en dekoder eller en spillkonsoll. På grunn av det faktum at dens dybde bare er 39 cm, vil den ikke ta mye plass og vil også gi ekstra lagringsplass.

Hvis du leter etter interessante møbler som vil utfylle soverommet ditt, vil nattbordet fra Mono-kolleksjonen være det du leter etter. Mono nattbordet er ikke bare en fryd for øyet, men også veldig praktisk. Takket være den uttrekkbare skuffen og fordypningen lar den deg oppbevare de mest nødvendige tingene, for eksempel bøker eller kosmetikk.

Mono sminkebordet vil bli en elegant dekorasjon i interiøret ditt. Den er utstyrt med to romslige skuffer, så den kan brukes ikke bare som et sted for påføring av sminke, men også som et skrivebord. Det vil tillate deg å skape ekstra plass i leiligheten din for å utføre hverdagslige oppgaver.

pixel