mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Kolleksjon Borga

( mengde produkter: 8 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
PRIS
-

Moderne stue med kollektionen Borga

Står du overfor utfordringen med å innrede stua? Leter du etter møbler som ikke bare vil være elegante, men også praktiske? Borg-kolleksjonen er det du leter etter. Den unike kombinasjonen av svart med en matt eikeskygge vil tiltrekke seg oppmerksomheten til fans av originale løsninger. Dette fargeutvalget vil ikke gå av moten på lenge. Møblene fra Borga-kolleksjonen er laget av slitesterk laminert plate, som gjør møblene meget solide og motstandsdyktige mot alle typer skader, slik at de vil vare i årevis. Slanke mørke ben gir lyshet til møblene og gjør det også mulig å holde orden under. Kolleksjonen inkluderer: et salongbord, et TV-skap, en garderobe, kommoder, vitriner og en hengende hylle.

Organisering og oppbevaring

Et salongbord er et uatskillelig element i hver stue. Selv om det ser vanlig ut, takket være bruken av materialer av høy kvalitet og originale farger, vil det gi sjarm til mange interiører. Bordet er utstyrt med en skyveskuff hvor du kan skjule fjernkontroller eller andre nødvendige ting. Stuen bør ha et TV-skap som vil hjelpe til med å organisere plassen ved siden av TV-en. Den er utstyrt med to hyller og en nisje som kan romme multimediautstyr, plater eller spill.

Garderoben og kommode fra Borga-kolleksjonen vil være et perfekt tillegg til mange stuer eller soverom. Takket være sin store kapasitet vil Borga-garderoben romme alle klærne dine. Den er utstyrt med en stang som klær i forskjellige lengder kan henges på, og en hylle med hyller for resten av klærne.. Takket være håndtaksløse fronter med uvanlig freste kanter og push to open-åpningssystemet, blir bruken av møblene mer behagelig. Borga kommoder gir rikelig med oppbevaringsplass. I tre skuffer og hyller kan du enkelt oppbevare undertøy, dokumenter eller annet tilbehør.

Borga vitrineskap vil gi en koselig atmosfære til stuen din takket være LED lys. Glassdører og glasshyller lar deg vise bilder, suvenirer eller favorittbøker, og beskytte dem mot støv.

pixel