mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Moderne stue - Enjoy system

( mengde produkter: 10 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
Filter: farge
PRIS
-

Elegante og billige møbler til stuen - Enjoy-kolleksjonen!


ENJOY kolleksjonen er en moderne tilnærming til arrangementet av interiøret, som du får takket være enkelheten og de mange arrangementene. Den kontrastfulle kombinasjonen av en svart base med tre farger på dekorer: Eik håndverker, hvit og grafitt, vil gi interiøret ditt en ekstraordinær stil som vil tiltrekke seg utseende og vekke interesse og glede. Moderne stue møbler som lar deg lage dine egne arrangementer. Kompakte og ikke-overveldende størrelser gjør at Enjoy-kolleksjonen finner anvendelse i både små og store interiører. Møblene er perfekte for å ordne stuen.

Billig møbler for stue fra Enjoy kolleksjonen er preget av loftets stil og enkelhet. Kombinasjonen av en svart base med tre farger på dekorer gjør at møblene ser ekstraordinære og uvanlige ut. Tilgjengelige dekorfarger er hvit, grafitt og håndverkt eik.

De beste tilbudene på møbler til stuen bare i Mobler24 - sjekk det ut!
ENJOY møbelkolleksjonen tiltrekker seg oppmerksomhet med bruk av metallben og et veldig stort antall klumper i 3 fargevarianter. Avantgarde-stil. som presenterer ENJOY-kolleksjonen, vil sikkert finne bruken i moderne rom.

Du vil få en unik tilnærming til arrangementet av interiøret takket være enkelhet og mange arrangementalternativer. Den kontrastfulle kombinasjonen av en metallramme med tre farger på dekorer vil gjøre interiøret ekstraordinært og vil sikkert ha en 'wow' effekt. Den kompakte formen til møblene gjør at stuemøbel kolleksjonen Enjoy kan brukes i både små og romslige interiører. Våg og åpen for ubegrensede muligheter for skapelse og personalisering. Unn deg selv med litt galskap og nyt det uvanlige interiøret.

Vi inviterer deg hjertelig til butikken fra tilbudet vårt!

pixel