mobler24.no

Skriv til oss

Felt som er merket med stjerne (*) må fylles ut

Lite Stue - Quant system

( mengde produkter: 7 )
Dybde [cm]
Bredde [cm]
Høyde [cm]
PRIS
-

QUANT er en kolleksjon av møbler til stuen, som overrasker med sin unike design, basert på et industriell klima. De iøynefallende svartmetallstøttene gir komposisjonen en rå, loftlig karakter som vil appellere til alle elskere av moderne eleganse. Kroppene og frontene til enkeltblokker er også bemerkelsesverdige. Det slitesterke laminerte brettet er farget med håndverkt eik, og etterligner den naturlige fargen på tre med sterkt skisserte mørke krukker. Frontene på alle skap og skuffer er romslige, noe som gir dem fenomenalitet og ekstravaganse. Du kan ikke glemme den eksterne og interne LED-belysningen. QUANT møbelsett skylder i stor grad sin humør til LED-stripene som er plassert under møbeltoppene. Subtilt lys understreker perfekt frontenes tredimensjonale natur, og skaper en unik atmosfære i hver stue. I tillegg inkluderer alternativet intern belysning av vitriner i den innglassede delen. Den lar deg imponerende vise gjenstander som vil være inne i dem, og derved understreke tremønsteret på baksiden av møblene.

Den unike designen av QUANT stue kolleksjon gjør at møblene aldri bare vil være en bakgrunn, men en ledende aktør innen salongkunst!

Quant er en industriell samling av møbler til stuen. Den kontrasterende kombinasjonen av den koselige Artisan Oak med svarte rammer gjør interiøret romslig og ekstraordinært. Geometriske, svarte ben gir møblene et loftskarakter som vil appellere til alle elskere av moderne eleganse. De romslige, lyse aksentfrontene og svarte rammer gjør at møblene aldri vil være en bakgrunn, men den ledende skuespilleren i hver stue. Faststoffene er utstyrt med ekstern LED-belysning som understreker frontenes tredimensjonale natur. Billig og romslig kommode til stuen! Intern belysning av vinduene, tilgjengelig i et ekstra alternativ, lar deg interessant vise gjenstander plassert bak glasset og fremhever tremønsteret på baksiden av møblene.

pixel